banner913
banner932
banner1012

“Hedefimiz play out oynamamak”

banner1020

İlk devreyi düşme hattında tamamlayan Denizli’nin teknik direktörü Tuncay Sarıyer, “Hedefimiz play out çizgisinin üzerine çıkarak, play out oynamamaktır” dedi

banner974
“Hedefimiz play out oynamamak”

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup’ta geçtiğimiz sezonki başarısının oldukça uzağında kalan Denizli, ilk devreyi düşme hattında tamamladı.

İlk devre kötü sonuçlar alan takımın teknik direktörü Tuncay Sarıyer, hedefleri ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Elimizde kaliteli bir kadro vardır. Ama buna rağmen ilk devrede istediğimiz sonuçları alamadık.İlk devrede takımımızın aldığı sonuçlar bizleri şoke etti. Bu nedenle ilk devrede yaptığımız hataları, ikinci devrede yapmayarak, istediğimiz puanları toplamak istiyoruz. Hedefimiz play out çizgisinin de üzerine çıkarak, play out oynamamaktır. Az gol atmamıza rağmen, az da gol yiyoruz. Bu nedenle de başta gol sorunumuz olmak üzere sorunlarımızı çözmek için devre arası iyi hazırlanacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.