banner913
banner932
banner1012

“Hedefimiz futbol ekolü sahibi olmak”

banner1020

Hamitköy U15 Takımı antrenörü Teysir Terazi, şampiyon olma iddiasındaki bir takım yaratmaktan çok, saygı duyulacak bir futbol ekolü sahibi olmak için çalıştıklarını söyledi

banner974
“Hedefimiz futbol ekolü sahibi olmak”

banner971

Alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken ve şu anda A Takım bünyesinde ilk 11’de alt yapısından gelen 6 futbolcuya yer veren Hamitköy‘de alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Hamitköy U15 Takımı ve minik takım antrenörü Teysir Terazi, çalışmaları ile ilgili hedeflerini açıkladı.

Yardımcısı Ali Kolbaşı ile birlikte hedeflerinin şampiyon olma iddiasındaki bir takım yaratmaktan çok, bilinçli sporcu yaratmak istediklerini belirtti. Saygı duyulacak bir futbol ekolü sahibi olmak için takım çalışmasına önem verdiklerini belirten Terazi, “liderlik vasfı, halden anlamak, sözünün eri olmak, dayanışma ruhu, başarı ruhu, disiplinli olmak ve arkadaşlık ruhu” kazandırmaya çalıştığımız olgulardır; dedi.

Teysir Terazi, çalışmalarının da başarıyla devam ettiğini, 8 kişi ile başladıkları yolda şu anda 40 kişi ile devcam ettiklerini ve Evren Mannaş başkanlığındaki yönetimin destekleri ile bu sayının daha da artacağını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.