banner913
banner932
banner1012

“Hedefimiz, çifte şampiyonluk”

banner1020

Yenicami’nin teknik direktörü Sedat Devecioğlu, kupa maçlarının takımını fiziksel açıdan olumsuz etkilemeyeceğini belirtti ve çifte şampiyonluk hedefleri olduğunu söyledi

banner974
“Hedefimiz, çifte şampiyonluk”

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig’de olduğu gibi Koopbank Kıbrıs Kupası’nda da şampiyonluk hedefleyen Yenicami’nin teknik direktörü Sedat Devecioğlu, kupa maçlarının takımını olumsuz etkilemeyeceğini açıkladı.

Sedat Devecioğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Lig ve kupa mücadelemizi iddialı bir şekilde sürdüreceğiz. Hem lig hem de kupa maçlarında mücadele etmek, takımıma fiziksel bir yorgunluk getirmeyecektir. Çünkü sezon başından bu yana idmanlarımızı buna göre yapıyoruz. Performans testlerimizi de ona göre yapıyoruz. Bu testler de fiziksel sıkıntı yaşamayacağımızı gösteriyor. Ama mental açıdan sıkıntı yaşayabiliriz. Bu nedenle de bir an öce ligde matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etme hedefindeyiz.”

banner979

Etiketler; #Yenicami
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.