banner913
banner932
banner1012

“Hedefim daha ileri seviye”

banner1020

Galatasaray U 21 Takımı’nda başarıyla forma giyen 19 yaşındaki genç yeteneğimiz Ahmet Sivri, “Herkesin hayalini kurduğu Galatasaray takımında daha ileri seviyelere gelmek istiyorum” dedi

banner974
“Hedefim daha ileri seviye”

banner971

Sezon başında transfer olduğu Galatasaray U 21 Takımı’nda başarıyla forma giyen 19 yaşındaki genç yetenek Ahmet Sivri, Galatasaray kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Genç futbolcu, tuttuğu takımda oynadığını belirterek, “Burada olmak çok güzel bir duygudur. Takımla aram da çok iyidir. Beni benimsediler. İlk başlarda biraz yalnızlık çektim ama beni içlerine aldılar, dışlamadılar” dedi.

Kendisini destekleyen çok kişi olduğunu söyleyen Sivri, “Tanıdığım veya tanımadığım Kıbrıs’tan bana destek olan, mesaj atan çok kişi var. Benim adıma bu çok güzel bir şey” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Çalışma ve antrenman koşullarından da bahseden Sivri, “Burada her şey profesyonelce. Çalışma ve koşullar çok güzel” diyerek  “Herkesin hayalini kurduğu Galatasaray takımında” daha ileri seviyelere gelmek istediğini aktardı. Takımla çok iyi bir hava yakaladıklarını böyle devam ederse şampiyon olabileceklerini belirten Sivri şu sözleri kaydetti:

 “A takımdakilerle de aram çok iyi. Herkes çok sıcak kanlıdır. Bizimle konuşup neler yapmamız gerektiğini söylüyorlar.” 

Sivri, kendisini gibi aynı yolda yürümek isteyenler şu mesajı verdi:

“Kıbrıs’taki ortam ile Türkiye’deki ortam farklı. Kıbrıs rahat bir yer. İnsanları da öyle… Burada futbol, futbolcuların hayatlarıdır. O yüzden sürekli çalışıyorlar. Bende dahil… Eğer hayatlarını iyi şartlarda devam ettirmek istiyorlarsa, Türkiye’de şanslarını denemelerini isterim. Çünkü Kıbrıs’ta bir sürü genç yetenek var. Onlara da şans gelmesi gerekir. Bana geldi ve ben değerlendirdim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.