banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’ün penaltısız sezonu

banner1020

Hamitköy, 21 maç oynadığı sezonu, penaltı vuruşu kullanmadan tamamladı. Hamitköy aleyhine verilen penaltı kararlarının ikisinde de kaleci Kemal Ağrı gole izin vermedi

banner974
Hamitköy’ün penaltısız sezonu

banner971

K-PET Birinci Lig’de kalmayı başaran Hamitköy, 21 maç oynadığı sezonu, penaltı vuruşu kullanmadan tamamladı.

İKİ KARAR DA DAYI’DAN

Hamitköy, 18 haftalık normal sezon ve üç maçlık play-out serisinde penaltı kullanmayan tek takım oldu. Hamitköy aleyhine ise iki penaltı kararı verildi. Hamitköy aleyhine verilen penaltı kararlarının ikisini de Fehim Dayı verdi.

İki penaltı vuruşunu Hamitköy kalecisi Kemal Ağrı kurtarırken; Hamitköy kalesinde penaltıdan gol görmemiş oldu. Hamitköy’ün 1-0 kazandığı Mesarya – Hamitköy karşılaşmasında Şevki’nin kullandığı penaltı atışını kaleci Kemal kurtardı. 5-5 beraberlikle sonuçlanan Akova-Hamitköy karşılaşmasında ise İrfan’ın vuruşu yine kaleci Kemal da kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.