banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’ü, Paralik güldürdü

banner1020

Hamitköy, Değirmenlik'i Özkan Paralik'in golüyle mağlup ederek, ikinci sıraya yükseldi. Gol atamayan Özgür, golün asistini yaptı. Hamitköy'de Halil İbrahim ile Umut galibiyette ön plana çıktı

banner974
Hamitköy’ü, Paralik güldürdü

banner971

Yer: Esat Erdoğmuş Stadı

Hakemler: Evren Karademir,Yusuf Bakar, Sabriye Atikoğlu

Hamitköy: Kemal, Salih, Umut, Onur, Halil İbrahim, Ragıp, Ender, Mahmut, Hüseyin(Eyüp), Özgür(Ömer), Özkan(Hakan)

Değirmenlik: Mustafa, Yusuf, Özner(Serhat), Süleyman, Fehim, Hasan, Osman, Philippos, Hüseyin(Ferda), Celal, Adem

K-PET Birinci Lig'de Hamitköy Değirmenlik'i, Özkan Paralik'in ilk devrede attığı golle mağlup ederek, sıralamada ikinci sıraya yükseldi.

Esat Erdoğmuş Stadı'nın güzel zemininde oynanan maçın ilk devresinde Hamitköy, rakibine oranla daha etkiliydi.

Önce Özgür'ün daha sonra da Ender'in 2 etkili şutunda Hamitköy gole ulaşmazken, kaleci Mustafa'nın başarılı kurtarışları da dikkat çekti.

Maçın 35. dakikasında Özgür'ün kullandığı köşe vuruşunda kaleci Mustafa topa hakim olamazken, Özkan çizgi üzerinden golü atarken, ilk devre bu skorla sonuçlandı. 1-0

İkinci devrede oyunun temposu oldukça yüksekti. Ancak taraflar pozisyon üretmekte zorlandılar. Değirmenlik'in eşitlik için yüklendiği dakikalarda Umut Göktaş'ın liderliğindeki Hamitköy savunması rakip forvetlere şans tanımazken, kaleci Kemal da kalesinde güven verdi.

Maçın 83. dakikasında Değirmenlik en net pozisyonunda şanssızlık yaşarken, Adem'in frikikten şutunda yan kale direğinden dönen topu, savunma uzaklaştırınca Hamitköy maçı 1-0 kazanıp, lig ikinciliğine yükseldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.