banner913
banner932
banner1012

Hamitköylüler, Süper Lig için kenetlendi

banner1020

Süper Lige yükselmeyi hedefleyen Hamitköy'de Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulu kulüp lokalinde dayanışma gecesi düzenlerken, Evren Mannaş konuşmasında, Hamitköy'ü gelecek sezon, Süper Ligde futbol oynarken görmek istediklerini vurguladı

banner974
Hamitköylüler, Süper Lig için kenetlendi

banner971

K-PET Birinci Ligden Süper Lige yükselmeyi hedefleyen Hamitköy'de Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulu kulüp lokalinde dayanışma gecesi düzenledi.

Hüseyin Kıral'ın sunuculuğunda gerçekleştirilen dayanışma gecesine katılım yoğun olurken, KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı, Kulüpler Birliği eski başkanı Hüseyin Özen Yılmaz, Göçmenköy ve Mesarya kulüp başkanları da geceye katıldılar.

gece, kulüp başkanı Evren Mannaş'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Evren Mannaş konuşmasında geçtiğimiz yıl başaramadıkları K-PET Süper Lige yükselme hedefini, bu sezon gerçekleştirmek istediklerini ve gelecek sezon Hamitköy'ü, K-PET Süper Ligde futbol oynarken görmek istediklerini vurguladı. Her kulüp başkanının bu hedefinin olduğu gibi kendisinde de olduğunu belirten Evren Mannaş, bunu başaracaklarına inanç belirtti. 

Hamitköy dayanışma gecesi, Derviş ve Mustafa Alkapon kardeşlerin eşsiz müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.