banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’de Hakan üzüntüsü

banner1020

Hamitköy’de takımın en önemli hücum ayaklarından olan Hakan Eminoğlu zorlu Değirmenlik maçı öncesinde kasığından sakatlandı

banner974
Hamitköy’de Hakan üzüntüsü

banner971

K-PET Birinci Lig’de zirve hedefinde olan Hamitköy’de takımın en önemli hücum ayaklarından olan Hakan Eminoğlu zorlu Değirmenlik maçı öncesinde kasığından sakatlanırken; hafta boyunca yapılan antrenmanlara katılamadı.

Kasığından sakatlanan antrenör Ahmet Sakallı’nın en güvendiği hücumculardan olan Hakan Eminoğlu hafta boyunca tedavisini yaptırmasına rağmen Değirmenlik maçında oynayacak duruma gelmedi. İkinci devredeki tüm maçlarda süre alan deneyimli kanat oyuncusu, Değirmenlik maçı kadrosunda büyük ihtimalle yer almayacak. Hakan takımının geçtiğimiz hafta kazandığı Girne Halk Evi maçında takımını öne geçiren golü kaydetmişti. Bu arada takımın diğer forveti Toykan’ın da sakatlığı devam ederken; futbolcunun durumu maç saatinde belli olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.