banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’de alt yapı güçleniyor

banner1020

Futbolcuların motivasyonlarını artırmayı hedefleyen Serkan Sakallı başkanlığındaki alt Hamitköy yapı komitesi Hamitköy U21 Takımı futbolcularına yönelik yemek düzenledi

banner974
Hamitköy’de alt yapı güçleniyor

banner971

Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulu içerisinde oluşturulan Serkan Sakallı başkanlığındaki alt yapı komitesi başarıyla çalışmalarını sürdürürken, alt yapıya bonservis futbolcular kazandırılarak, bu futbolcuların antrenör Teysir Tarazi yönetiminde yapılan antrenmanlarla gelişim içerisinde olmaları sağlanıyor. Sezon öncesinde 4 lisanslı oyuncusu bulunan Hamitköy U21 Takımı, 28 lisanslı oyuncuya ulaşırken, antrenmanlarını da aralıksız sürdürüyor. Futbolcuların motivasyonlarını artırmayı hedefleyen Serkan Sakallı başkanlığındaki alt yapı komitesi de K-PET U21 Birinci Lig’de sürekli gelişim içerisinde olan Hamitköy U21 Takımı futbolcularına geçtiğimiz akşam bir yemek düzenleyerek, gençlerin birlikte eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.