banner913
banner932
banner1012

Hamitköy'ün sigortaları Gökhan - Salih

banner1020

Hamitköy'ün başarılı savunmacıları Gökhan Özer ile Salih Adakan savunmanın göbeğinde uyum içerisinde oynayarak adeta takımın sigortaları oldular

banner974
Hamitköy'ün sigortaları Gökhan - Salih

banner971

K-PET Birinci Lig'de ikinci sırada yer alan Hamitköy'ün başarılı savunmacıları Gökhan Özer ile Salih Adakan, Hamitköy'ün adeta sigortaları oldular.

Savunmanın göbeğinde uyum içerisinde olan başarılı ikiliden Gökhan Özer, K-PET Süper Lig'den elde ettiği tecrübeyle, takım arkadaşlarına katkı koyarken, yerinde müdahalelerle ve geriden oyunu başlatmasıyla da takımına katkı koyuyor.

Hamitköy'ün 23 yaşındaki genç kaptanı Salih Adakan ise yıllardır aynı mevkide oynamanın verdiği avantajla hareket ederken, etkili markajı ve oyun içerisindeki yerinde müdahaleleriyle dikkat çekiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.