banner913
banner932
banner1012

Hamitköy'ün hedef üst sıralar

banner1020

Süper Ligin yeni ekibi Hamitköy, Esat Erdoğmuş Stadında düzenlenen törenle resmi sezon açılışını gerçekleştirirken, hedefini lige renk katmak ve üst sıralara oynamak olarak belirledi

banner974
Hamitköy'ün hedef üst sıralar

banner971

Süper Ligin yeni ekibi Hamitköy, dün Esat Erdoğmuş Stadında düzenlenen törenle resmi sezon açılışını gerçekleştirdi.

Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş, yöneticiler, U21 Takımı ve bazı taraftarların da katıldığı resmi sezon açılışı öncesinde Evren Mannaş ve teknik direktör Ahmet Sakallı takıma yönelik konuşmalar yaparak, yeni sezondan beklentilerini aktardılar.

Teknik direktör Ahmet Sakallı, yardımcısı Ragıp Kanatlı ve kaleci antrenörü Latif Atar'ın eşliğinde bir süredir antrenmanlarını sürdüren takım dünkü antrenmanı hafif tempoda gerçekleştirdi.

Evren Mannaş'ın yeni sezona yönelik açıklamaları şöyle:

"Hamitköy olarak yeniden mücadele etmeye başlayacağımız Süper Ligde hedefimiz üst sıralarda yer almaktır. Bunu başaracak kadromuz da vardır. Ben teknik ekibime ve futbolcularıma bu konuda güveniyorum.

Genç, koşan ve mücadele eden bir takım olarak, kaliteli yabancı futbolcuları aramıza katıp başarıyı arayacağız."

Ahmet Sakallı'ın yeni sezona yönelik açıklamaları şöyle:

"Elimizdeki mevcut kadroyla yine bu yıl yolumuza devam ederek Süper Ligde başarıyı hedefleyeceğiz. Hazırlık maçlarında eksik yerleri belirleyip takviyelerimizi yapacağız.

Süper Lige renk ve heyecan katacağımıza eminiz. Özellikle ev sahibi olduğumuz maçlarda rakibe deplasman hissini yaşatmak istiyoruz.

22 kişilik ekiple sezon açılışı yaptık. Yerli transfer olarak Aksel'i, geçtiğimiz sezon da kalemizi koruyan Emre Nalbant'ı ve Pınarbaşı’ndan Taner Ateş'i aldık.

Yabancı futbolcu olarak Türkiyeli stoper Mustafa Koçak'ı kadromuza kattık. Uzun yıllardır ülkemizde olan Şola’yı da antrenmanlarda deneyeceğiz. Forvet mevkisinde oynayan 3 yabancı futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor.

Teknik taktik çalışmaları yapabilmek için 28 Ağustos'ta yurt içinde kampımız olacak. Sahamız hazır olmadığı için Dikmen'de çalışıyoruz. Dikmen Gücü'ne bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.