banner913
banner932
banner1012

Hamitköy U 21 Takımı, şampiyonluğu kutladı

banner1020

U 21 Bölgesel Lig Batı Grubu’nda şampiyonluğu yakalayan Hamitköy U 21 Takımı’na, takımın sponsoru olan Sabor Restaront şampiyonluk yemeği verdi

banner974
Hamitköy U 21 Takımı, şampiyonluğu kutladı

banner971

U 21 Bölgesel Lig Batı Grubu’nda oynadığı güzel ve bilinçli futbol ile şampiyonluğu yakalayan Hamitköy U 21 Takımı’na, takımın sponsoru olan Sabor Restaront şampiyonluk yemeği verdi.

Sabor Restaront direktörü Jose Paulo ve takımın antrenörü Hamdi Öğütçü’nün yer aldığı yemekte futbolcular, sezon boyunca kendilerine maddi – manevi büyük katkı koyan Jose Paulo teşekkür ettiler.

Hamdi Öğütçü ise yemekte yaptığı konuşmada, Hamitköy genç takımında göreve başladıktan sonra 2 yıl içerisinde müthiş bir gelişim yakalayarak şampiyon olduklarını söyledi. Öğtçü disiplinli çalışan gençlerin her şeyin en iyisine layık olduklarını söylerken, sponsorları Jose Paulo’ya ve Sabor Restaront’ta katkılarından dolayı çok teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.