banner913
banner932
banner1012

Hamitköy, Türkiye'den stoper deniyor

banner1020

Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı'nın geçtiğimiz sezondan bu yana takip ettiği son olarak İstanbul Beykozspor'da forma giyen stoper Mustafa Koçak’ı denemeye aldı

banner974
Hamitköy, Türkiye'den stoper deniyor

banner971

Süper Ligde iyi bir sezon geçirmeyi hedefleyen Hamitköy, 3 yabancı futbolcu hakkından birini Türkiyeli futbolcudan yana kullanmak istiyor.

Bu amaç doğrultusunda Türkiye'den stoper getiren Hamitköy futbolcuyu denemeye aldı. 1992 doğumlu 27 yaşındaki Mustafa Koçak son olarak İstanbul Beykozspor'da forma giydi.

Ankaragücü'nde profesyonel olan, Tavşanlı Linyitspor forma giyen Mustafa Koçak, teknik direktör Ahmet Sakallı'nın geçtiğimiz sezondan bu yana takip ettiği bir oyuncuydu.

Yeni takım arkadaşlarıyla uyum sağlayan Mustafa Koçak, Hamitköy'ün Salı günü yapılması planlanan sezon açılış törenine da katılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.