banner913
banner932
banner1012

Hamitköy sempatizanları, kulüp için kenetlendi

banner1020

Hamitköy Spor Kulübü yönetiminin düzenlediği dayanışma gecesi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Gecede yapılan bağışlarla 60 bin TL toplandı

banner974
Hamitköy sempatizanları, kulüp için kenetlendi

banner971

2017 - 2018 sezonunda son iki haftayı galibiyetle tamamlayan Hamitköy Spor Kulübü yönetiminin düzenlediği dayanışma gecesi geçtiğimiz akşam kulüp lokalinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Camianın kenetlendiği gecenin sunuculuğunu Hüseyin Kral yaparken, gece başkan Evren Mannaş'ın açılış konuşmasıyla başladı. Lefkoşa milletvekili Ersin Tatar, KTFF başkan vekili Oktay Çocuk, birçok kulüp başkan, yönetici ve futbolcusu ile kalabalık bir sempatizan grubunun katıldığı geceye Fisun şarkıları ile renk kattı.

Hamitköy'e hizmet etmiş kulüp başkanlarına teşekkür plaketlerinin de verildiği gecede yapılan bağışlarla 60 bin TL toplandı. Nicosia Group, Şensal Yapı Market ve Yusuf Çocuk Ltd ise bağışlarda ön plana çıktılar. Gecenin özel ödül ise Nicosia Group direktörü Abdullah Uluçhan'a verildi. Ödülü geceden erken ayrılmak zorunda kalan Abdullah Uluçhan'ın yerine ise Nicosia Group'un sponsor olduğu Binatlı kulübünün başkanı Orsel Neşe aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.