banner913
banner932
banner1012

Hamitköy, gözdağı verdi

banner1020

banner974
Hamitköy, gözdağı verdi

banner971

K-PET Birinci Lig'de yeni sezona K-PET Süper Lige yükselme hedefiyle hazırlanan Hamitköy, yeni sezon öncesinde oynadığı son hazırlık maçında adeta gövde gösterisi yaparken, Bostancı Bağcıl'ı 4-0 mağlup etti.

Hamitköy, Emre Öztaşlı, Özal Çağlayan ve Hakan Gök hakem üçlüsünün başarıyla yönettikleri maçın ilk devresinde daha organize olan taraftı. Bostancı Bağcıl ise bu devrede uzaktan birkaç şut denemesi yaptı.

Hamitköy ilk devreyi, Mahmut'un kafa, Özgür'ün de penaltıdan attıkları gollerle 2-0 önde tamamladı.

İkinci devrenin ilk bölümünde de etkili olan Hamitköy, Özgür ve Ender'in attığı 2 golle skoru 4-0'a taşıyarak, Bostancı Bağcıl'ı farklı mağlup ederken, rakiplerine de gözdağı verdi.

Hamitköy - Bostancı Bağcıl maçını, Hamitköy'ün ilk haftadaki rakibi Görneç ile ikinci haftadaki rakibi Dumlupınar'ın yetkilileri de izlediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.