banner913
banner932
banner1012

Hamitköy ‘Çocuk’suz

banner1020

Hamitköy’ün sezon başından bu yana en formda futbolcularından olan ve sağ bekte gerek defansif gerekse de ofansif yönden takımına büyük katkı koyan Halil İbrahim Çocuk’un çapraz bağları yırtıldı

banner974
Hamitköy ‘Çocuk’suz

banner971

K-PET Birinci Lig ikincisi Hamitköy’ün sezon başından bu yana en formda futbolcularından olan ve sağ bekte gerek defansif gerekse de ofansif yönden takımına büyük katkı koyan Halil İbrahim Çocuk sakatlandı.

Esentepe ile oynanan maçta rakibi ile girdiği mücadelede dizinden sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Halil İbrahim Çocuk’un MR sonuçları kötü çıktı. Doktorun verdiği rapora göre çapraz bağlarında yırtık meydana gelen Halil İbrahim Çocuk sezonu kapattı. Ameliyat olması gereken Halil İbrahim’in kısa süre içerisinde çapraz bağ operasyonu geçirmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.