banner913
banner932
banner1012

Hamitköy bombaları patlattı

Hamitköy biri geçtiğimiz sezon olmak üzere 2 kez gol kralı olan Ebuka'yı kiralık, stoper ve ön liberodaki etkili futbolu ile bilinen Oladele'yi ise bonservisli olarak transfer etti

banner974
Hamitköy bombaları patlattı

banner971

Süper Ligde başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen Hamitköy, yeni sezon kadrosunda bulunduracağı yabancı futbolculardan ikisini belirledi. Hamitköy, Yenicami'nin 2 sezon önce şampiyon olan kadrosunda yer alan John Ebuka ve Oladele'yi transfer etti.

Biri geçtiğimiz sezon olmak üzere 2 kez gol kralı olan Ebuka kiralık, stoper ve ön liberodaki etkili futbolu ile bilinen Oladele ise bonservisli olarak Hamitköy'e transfer oldular. John Ebuka kulübe transfer olan en kariyerli futbolculardan biri olarak kayda geçti.

Ülkeye gelecek hafta gelecek olan her 2 futbolcunun transferleri ile ilgili olarak ŞENSAL Yapı direktörü Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş şu açıklamaları yaptı: "John Ebuka ve Oladele gibi 2 üst düzey futbolcuyu kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz. Bu transferler camiamıza Bayram hediyemiz olsun. Hamitköy olarak üst sıralarda yer alarak, rahat bir sezon geçirme hedefimize Ebuka ve Oladele büyük katkı yapacaktır. Yenicami kulübüne ve başkanına da transferlerdeki yapıcı tutumları için teşekkür ederim.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.