banner913
banner932
banner1012

Hamitköy bendoyu taktı

banner1020

Halil İbrahim Çocuk, Latif Emiroğlu, Kemal Ağrı, Ragıp Kanatlı ve Toykan Hacet, attıkları imzalarla Hamitköy’e transfer oldular

banner974
Hamitköy bendoyu taktı

banner971

K-PET Birinci Lige iddialı bir kadro ile girecek olan Hamitköy, dün 5 futbolcuya Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda resmi imzaları attırdı.

İmza töreninde başkan Evren Mannaş, yönetici Halil İbrahim Şeytan ve teknik adam Ahmet Sakallı da yer alırken, Halil İbrahim Çocuk, Latif Emiroğlu, Kemal Ağrı, Ragıp Kanatlı ve Toykan Hacet, attıkları imzalarla Hamitköy’e transfer oldular.

Karşıyaka’dan Halil İbrahim Çocuk, Değirmenlik’ten Latif Emiroğlu, Haspolat’tan Kemal Ağrı ve Gaziköy’den Ragıp Kanatlı kiralık olarak transfer olurken, lisansı düşen Toykan Hacet, yeni lisans çıkardı.

Halil İbrahim Çocuk böylelikle 1 sezon aradan sonra takımına döndü. Latif Emiroğlu, Kemal Ağrı ve Ragıp Kanatlı ise geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde de Hamitköy forması giymişlerdi. Toykan Hacet ise Hamitköy genç takımındna yetişmiş, daha sonra Küçük Kaymaklı genç takımına transfer olmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.