banner913
banner932
banner1012

Hamitköy, Bayram sabahı çalıştı

banner1020

Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı ve kaleci antrenörü Teysir Terazi eşliğinde Kubran Bayramı'nın 1. günü sabah saat 06:30'da Esat Erdoğmuş Stadı'nda antrenman gerçekleştirdi

banner974
Hamitköy, Bayram sabahı çalıştı

banner971

K-PET Birinci Lige şampiyonluk hedefi ile hazırlanan Hamitköy, bu hedef doğrultusunda sıkı çalışıyor.

Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı ve kaleci antrenörü Teysir Terazi eşliğinde Kubran Bayramı'nın 1. günü sabah saat 06:30'da Esat Erdoğmuş Stadı'nda antrenman gerçekleştirdi. Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, yeni sezonda Hamitköy taraftarlarına bayram yaşatmak istediklerini ve bunu başarmak için de özverili bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Kulüp başkanı Evren Mannaş, yöneticiler Orkun Saner ve Demir Moda'nın da baştan sona kadar izlediği bir buçuk saatlik antrenman büyük neşe içerisinde geçti. Antrenmana izinli olan Özgür Ongun ile Latif Emiroğluları haricinde tüm futbolcular katıldı.

Hamitköy takımı antrenmandan sonra birbirleriyle bayramlaşırken, Hamitköy'ün resmi sosyal medya hesabından da tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.