banner913
banner932
banner1012

Hamitköy alt yapıyı güçlendiriyor

banner1020

Hamitköy'de Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulu, U21 Takımını güçlendirmek için harekete geçerken, futbolcuları bonservisli olarak kadrosuna katmayı başladı

banner974
Hamitköy alt yapıyı güçlendiriyor

banner971

Süper Ligin yeni ekibi Hamitköy, K-PET Birinci Ligde çoğunluğu alt yapısından yetişen futbolcularla başarıya ulaşmanın gururunu yaşamıştı.

Hamitköy'de Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulu, U21 Takımını güçlendirmek için harekete geçerken, futbolcuları bonservisli olarak kadrosuna katmayı başladı. Hamitköy genç futbolcuları alt yapısına kazandırmaya devam edecek.

Hamitköy, Haspolat'tan genç ve yetenekli futbolcu Doğuş Yıldırım'ı transfer ederken, yönetici Halil İbrahim Şeytan bonservisli olarak kadroya katılmasında baş rolü oynadı. Halil İbrahim Şeytan dün orta saha futbolcusu Doğuş Yıldırım'a, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunda resmi imzayı attırdı.

banner979

Etiketler; #Hamitköy
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.