banner913
banner932
banner1012

Hamitköy alt yapısı, Özzekiler’e emanet

banner1020

banner974
Hamitköy alt yapısı, Özzekiler’e emanet

banner971

Süper Ligin yeni ekibi Hamitköy'de yönetim kurulu içerisinde düzenlemeler yapılırken, alt yapılarında sorumluluğu Hüseyin Özzeki ve Özgür Özzeki'ye verildi.

Yıllardır Hamitköy yönetim kurulunda görev alan gerek U21 Takım gerekse de A Takımla yakından ilgilenen, özveriyle görev yapan Hüseyin Özzeki, yeni sezonda Hamitköy U21 Takımı sorumlusu olarak görev yapacak.

Hamitköy alt yapısında futbolcu olarak forma giydikten sonra antrenörlük yapmaya başlayan Hüseyin Özzeki'nin oğlu Özgür Özzeki ise Hamitköy U21 Takımının yeni antrenörü oldu.

Geçtiğimiz akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında başkan Evren Mannaş ile sözleşme imzalayan Özgür Özzeki, Hamitköy U21 Takımını yeni sezonda hazırlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.