banner913
banner932
banner1012

Hamamcıoğlu ve Bulut, klasman yükseldiler

banner1020

Merkez Hakem Kurulu, Hakem Klasmanları’nı belirledi. Utku Hamamcıoğlu, A Klasman hakemliğinden, Üst Klasmana yükseldi. B Klasman Hakemliğine terfi eden tek hakem ise Mert Ercan Bulut oldu

banner974
Hamamcıoğlu ve Bulut, klasman yükseldiler

banner971

Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK), talimatlarına göre her yıl sezon sonu yapılan Klasman Belirleme Sınavları’nın sonuçlarına göre 2017- 2018 Futbol Sezonu Hakem Klasmanları belirlendi.

Merkez Hakem Kurulu talimatlarında belirtilen sınavlara ( yazılı sınav ve atletik test) katılan  hakemlere, Gözlemci ve MHK puanlarının eklenmesiyle 2017- 2018 Futbol Sezonu Hakem Klasmanları belirlendi.

Yeni klasmanlara göre, 1 A Klasman Hakem Üst Klasmana, 1 tane C Klasman Hakem, B Klasman Hakemliğine terfi etti.  6 tane Aday Hakem, C Klasman Hakemliği’ne yükseldi.

Utku Hamamcıoğlu, A Klasman hakemliğinden, Üst Klasmana yükselen hakem olurken, Serkan Durmaz, A Klasman hakemliğine geriledi. Utku Hamamcıoğlu, geçtiğimiz sezonun en başarılı hakemleri arasında yer almıştı.

DURMAZ, MHK’YA YAZI VERMEDİ

Hakemliği bırakma kararı aldığını yakın çevresine söyleyen Serkan Durmaz, Merkez Hakem Kurulu’na henüz hakemliği bırakma kararı aldığına dair bir yazı vermedi.

Mert Ercan Bulut, C Klasman hakemlikten, B Klasman hakemliğine terfi etti. Tayyar Alpdağ, Özalp Ürüncüoğlu, Ahmet Genç, Serkan Başkaya, Mehmet Volkan Çelik ve Cafer Bayraktar ise Aday Hakem, C Klasman hakemliğine yükseldiler.

Osman Özpaşa’nın Londra’dan ülkeye dönecek olmasından sonra Üst Klasman hakemleri şu isimlerden oluşacaklar:

Mehmet Malek, Fehim Dayı, Mehmet Sezener, Serkan Şimşek, Osman Özpaşa, Kerem Eran ve Utku Hamamcıoğlu

HAKEMLER, TRABZON’DA KAMP YAPACAK

Yeni sezon öncesinde Türkiye’de kamp gerçekleştiren hakemler, bu yılki kamplarını Trabzon’da kamp yapacaklar.

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin organizesinde gerçekleştirilecek olan kamp, 13-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.