banner913
banner932
banner1012

Halk Evi’nde şok değişim

banner1020

Girne Halk Evi’nde teknik direktör Serhat Deniz ile yollar ayrılırken, teknik direktörlüğe Hasan Topaloğlu getirildi

banner974
Halk Evi’nde şok değişim

banner971

K-PET Süper Ligde son sıraya demir atan Girne Halk Evi’nde teknik heyette değişim olurken, teknik direktör Serhat Deniz ile yollar ayrıldı.

Veli Esendağlı başkanlığındaki yönetim kurulu ile teknik heyet arasındaki görüşme sonrasında yollar ayrılırken, takımın başına getirilecek yeni teknik adam da belirlendi.

Girne Halk Evi’nde teknik direktörlüğe Hasan Topaloğlu getirildi. Hasan Topaloğlu dün futbolcularla sahada bir toplantı gerçekleştirirken, bugün de yeni takımı ile ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Hasan Topaloğlu yönetimindeki Girne Halk Evi ilk maçını Pazar günü Cihangir Stadında oynanacak olan Doğan Türk Birliği ile oynayacak. Hasan Topaloğlu geçtiğimiz hafta Türk Ocağı’ndaki görevinden ayrılmnıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.