banner913
banner932
banner1012

Hakemliğe başvuru için son 2,5 saat

banner1020

Merkez Hakem Kurulu'nun düzenleyeceği hakem kursuna katılacak olan hakemlerin, başvuru için sadece 2,5 saat kaldı. Kurs bugün başlayacak

banner974
Hakemliğe başvuru için son 2,5 saat

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun düzenleyeceği hakem kursuna katılacak olan hakemlerin, başvuru için sadece 2,5 saat kaldı.

Kurban Bayramı sonrasında mesainin başlayacağı ilk gün olan bugün sabah saat 7:30’dan, saat 10’a kadar, 2,5 saatlik sürede başvuru kabul edilip, akşam üzeri kurslar başlatılacak.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi ve Eğitim Sorumlusu Derviş Atakan, kurslarla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"5 - 11 Eylül 2017 tarihleri arasında; Merkez Hakem Kurulu tarafından “Aday Hakem Kursu” düzenlenecektir. Başvurmak isteyenlerin, mesai saatleri içerisinde KTFF’de ilgili formları 5 Eylül 2017, saat 10:00'a kadar doldurmaları gerekmektedir.

KTFF - Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda beş gün sürecek kurs, 18.00 - 19.00 saatleri arasında olacaktır. 

 Aday Hakem Kursu’na başvuru için aşağıdaki koşullar aranır:

A) En az lise ve dengi okul mezunu olmak. (Kurs tarihinde öğrenci olanlarda bu şart aranmaz)

B) 15 - 30 yaş arası olmak. (18 yaşından küçük olanların velisinden yazılı izin getirmeleri gerekir. Futbolu yeni bırakanlar için 30 yaş sınırı aranmaz)

C) Tam teşekküllü bir hastanenin ( devlet ve/veya özel ) dahiliye, göz, ruh ve sinir, ortopedi, kulak-burun-boğaz ve kardiyoloji uzmanlarından “ hakemlik yapabilir ” onaylı Sağlık Raporu almak.

D) Polis teşkilatından karakter belgesi almak. (Bir yıldan fazla hapis cezasına çarptırılmamış ve yüz kızartıcı suçlardan dolayı mahkum olmamış olmak.)

E) Atletik yapıya sahip olmak.

F) Son 5 yıl içerisinde KTFF Disiplin Kurulu tarafından bir ay veya daha fazla süreyle müsabakadan men ve/veya hak mahrumiyeti cezası almamak."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.