banner913
banner932
banner1012

Hakemlerin Trabzon kampı tamamlandı

banner1020

Trabzon' da gerçekleşen hakem kampı önceki gün yapılan son antrenmanla tamamlanırken, hakem kafilesi dün sabah erken saatlerde adaya döndü

banner974
Hakemlerin Trabzon kampı tamamlandı

banner971

Mustafa ŞENAL

Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ile Merkez Hakem Komitesi’nin düzenlediği Trabzon' da gerçekleşen hakem kampının son günün de sabah antrenmanı ilk gün ki disiplinle tamamlayan hakemler, antrenmanı izleyen Trabzon Hakemler Derneği yetkililerinden takdir aldılar.

Antrenman sonrası hakemler Atatürk Köşkünü ziyaret ettikten sonra çarşıda alış veriş yaptılar.

Saat 16.00’da yapılması gereken antrenman yağmur nedeniyle antrenman sorumlusu Savaş Tilki Merkez Hakem Komitesi ile görüşerek hakemlerin hasta olmaması için antrenmanı iptal etti.

Trabzon Belediyesi’nin kendilerine verdiği yemeğe katılan hakemlerimiz, yemekte Trabzon Belediyesi yetkileri ve Trabzon Hakemler Derneği yetkileriyle bir araya geldi.

Yemekten sonra tesise geçen hakemlerimiz uçak saatinin erken olması nedeniyle odalarında istirahate çekildiler.

Saat 6' da tesisten ayrılan hakem kafilesi hava limanına hareket ederek. Ülkeye dönüş yaptılar.

HEM KONDİSYON KAZANILDI, HEM BİRLİK BERABERLİK SAĞLANDI

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam gerçekleşen Trabzon Kampı ile ilgili şunları söyledi:

“Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği olarak, 13-18 Ağustos tarihlerinde Trabzon'da gerçekleştirdiğimiz kamp amacına ulaşmıştır. Dayanıklılık ve kondisyon artırıcı nitelikteki antrenmanlarda üst düzey performans sergilendi.  Antrenmanları,  farklı tesislerde gerçekleştirmemiz, tek düze antrenman tipinden uzaklaşmamızı sağlamıştır.  Program dahilinde yer alan Ayder Yaylası ve Uzun Göle gerçekleştirdiğimiz doğayla bütünleşme faaliyetleri, birlik ve beraberliği sağlanmasının yanında motivasyonu da artırmıştır. Son gün Atatürk Köşkü de ziyaret edilmiştir. Ayrıca, konakladığımız belde olan Orta Hisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kafilemiz onuruna İkram Sofrası Restoranında yemek verilmiş ve ikili ilişkilerin geliştirmesine katkı sağlamıştır. Kampın gerçekleşmesinde ciddi katkı sağlayan Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu'na sonsuz teşekkür ederiz. Trabzon Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı İsmail Köse'ye, antrenmanların koordine edilmesinde üst düzey yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.