banner913
banner932
banner1012

Hakemler olağan genel kurulunu yaptı

banner1020

banner974
Hakemler olağan genel kurulunu yaptı

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFGHD) mali ve faaliyet raporlarının onaylanmasına yönelik olarak olağan genel kurul gerçekleştirildi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu’nda saat 18:30’da başlayan  ve Divan Başkanlığı’nı Aşkan Cemal Efe’nin yaptığı genel kurulda Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği başkanı Niyazi Nizam üyelere yönelik kısa bir konuşma yaptı.

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan’ın da katıldığı genel kurulda Faaliyet ve Mali okunarak oybirliği ile onaylandı.

Dernek Başkanı Nizam üyelere yönelik konuşmasında

Derneğin vizyonu ile uyumlu olarak, Kıbrıs futbol hakemlik müessesini emin adımlarla daha ileriye taşınması için faaliyetlerimizi artırarak devam ettirme hedefinde olduklarını ifade etti.

Yeni sezonda da futbolumuzun paydaşları ile iyi bir sinerji yakalayarak, mevcut futbol yapısının geliştirilmesine katkı sağlamak istediklerini vurgulayan Nizam, yeni dönemde üyelerin sesini duyurmak ve haklarını korumak yönetimin en temel hedefi olacağını söyledi.

banner979

Etiketler; #Hakem
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.