banner913
banner932
banner1012

“Hakemler, kulüplerle kavga nedenim”

banner1020

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, “Göreve geldikten sonra hakemler, kulüplerle en büyük kavga nedenim oldu” dedi

banner974
“Hakemler, kulüplerle  kavga nedenim”

banner971

Soydan SAKALLI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

“Hakemler kulüplerle en büyük kavga nedenim” Sertoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu arasında şu anda gayet güzel ilişkiler vardır. Genel sekreterler düzeyinde görüşmelerimiz sürekli hale gelmiştir. Genel sekreterler ayda 1 görüşmektedirler. Uygun bir zamanda ise FIFA ve UEFA ile de temaslarımıza yeniden başlayacağız.

Birkaç hafta sonra U14 Karmamız, tüm masraflarının Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanacağı bir kamp için Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri'ne gidecekler.

Göreve geldikten sonra hakemler kulüplerle en büyük kavga nedenim oldu. Kulüp yöneticileri, hakemleri koruduğumdan şikayet etmektedirler. Ancak ben başta üst klasman olmayıp da Süper Lig'de maç yöneten tüm hakemlerimizden memnunum."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.