banner913
banner932
banner1012

Hakemler, Antalya’ya uçacak

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, ikinci devre hazırlıkları çerçevesinde kamp için bugün Antalya’ya gidiyor

banner974
Hakemler, Antalya’ya uçacak

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, ikinci devre hazırlıkları çerçevesinde bugün Antalya’ya gidiyor.

Kamp çalışmaları ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği olarak, başarılı şekilde sonuçlanan koşu testi sonrasında moral ve motivasyona yönelik organize ettiğimiz devre arası kampını, 10-13 Ocak tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştiriyoruz.

Dernek Başkanı Niyazi Nizam’ın kafile başkanı olarak yer aldığı grup 55 kişiden oluşuyor. Kafilemiz ikinci yarı hazırlıklarını yaparken sosyal dayanışmayı da gerçekleştirmiş olacak. Kafilemizde onur konuğu olarak, KTFF Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Güvenir ve Turgay Çağer de yer alacak.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.