banner913
banner932
banner1012

Hakem semineri, bugün tamamlanacak

banner1020

KTFF - MHK Özcan Özcanhan Hakem Semineri resmi açılışı dün yapıldı. Seminer bugün tamamlanacak

banner974
Hakem semineri, bugün tamamlanacak

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, (KTFF - MHK) 2017-18 Özcan Özcanhan Hakem Semineri resmi açılışı dün Grand Pasha Otel'de yapıldı. Resmi açılışın yapıldığı seminer bugün tamamlanacak.

Üst, A,B ve Yardımcı Hakem Klasmanı'nda yer alan hakemlerin katıldığı seminere Türkiye Futbol Federasyonu MHK Üyesi Ahmet Erdoğan ve eğitimci Muammer Tokat katkı koyuyorlar. TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı'nın da konuk olduğu Özcan Özcanhan Hakem Semineri'nde, TFF-MHK Sezon Öncesi Hakem Semineri'ndeki eğitimlerin aynısı uygulanıyor. 

KTFF-MHK Özcan Özcanhan Hakem Semineri'nin ikinci günü olan dün, futbol oyun kuralları, fauller, elle oynamalar, penaltı, tutmalar ve ofsayt konuları aktarıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.