banner913
banner932
banner1012

Gündüz yağmur, gece gol yağdı

banner1020

Yağmurlu bir günün gecesinde oynanan Lefke ile Merit Alsancak Yeşilova maçında 6 gol atılırken, taraflar 3'er golle 1'er puanı hanelerine yazdırdılar. Yeşilova, maçın henüz 3. dakikasında 2 farklı öne geçmesine ve uzatma dakikalarına önde girmesine rağmen beraberliğe razı olurken, Lefke, Karadağ'da 1 maçı daha kaybetmeden tamamladı

banner974
Gündüz yağmur, gece gol yağdı

banner971

Yer: 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Ahmet Özkurtuluş, Özal Çağlayan

Lefke: Mehmet Özeralp, Aykut, Yakup, Mustafa, Allen, Rahmi, Semih, Mehmet, Yılmaz, Candy, Kasım

Merit Alsancak Yeşilova: Hasan, Memduh, Mejdi, Binya, Vakkas, Makoun, Mustafa Salk, Burak, Yasin, Hafız Konkoni, Billy

K-Pet Süper Lig'de dördüncü haftanın açılış maçında Lefke ile Merit Alsancak Yeşilova 3-3'lük eşitlikle sahadan ayrıldılar. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Yeşilova, ilk devreyi önde tamamlamasına rağmen, uzatmanın 7. dakikasında kendi kalesine gol atarak 1 puana razı oldu. Merit Alsancak Yeşilova'nın gollerini Hafız Konkoni, Billy Mehmet ve Mustafa Salk atarken, Lefke'nin gollerini Kasım Tağman, Mustafa Tahsildaroğluları ve Kemal Yıldırım kendi kalesine attı. Kasım, Lefke adına 1 penaltıyı değerlendiremedi.

Lefke'de gol yağmuru şeklinde geçen haftanın açılış maçına, konuk Merit Alsancak Yeşilova çok hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz ilk dakikasında Yeşilova, Hafız Konkoni ile 1-0 öne geçerken, 3. dakikada Billy Mehmet skoru 0-2 yaptı. Lefke 7. dakikada bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkan Kasım farkı bire indirirken, skor 1-2 oldu. 20. dakikada Lefke'nin kazandığı penaltıyı Kasım gole çeviremezken ilk devre 1-2 sona erdi.

Heyecan fırtınası içinde geçen maçın 65. dakikasında Mustafa Tahsildaroğulları, Lefke'ye eşitliği getirdi. 2-2

Maçın son dakikalarında gelen iki gol ise maçın skorunu belirledi. Maçın 83. dakikasında Yeşilova, Mustafa Salk ile 3-2 öne geçerken, 90+7'de Lefke atağında Kemal Yıldırım'ın kendi kalesine attığı golle maçın skoru 3-3 olarak belirlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.