banner913
banner932
banner1012

Grup maçları tamamlanıyor

banner1020

Mağusa’da düzenlenen daireler arası halı saha futbol turnuvasında grup maçları tamamlanıyor

banner974
Grup maçları tamamlanıyor

banner971

Mağusa Belediyesi-Mağusa Gelişim Akademisi tarafından düzenlenen dairelerarası halı saha futbol turnuvasına önceki akşam A ve B grubunda oynanan maçlarla devam edildi.

Mağusa Belediyesi Doktor Fazıl Küçük Spor Kompleksi içerisindeki halı sahalarda 12 takımın katılımı ile iki grupta altışarlı şekilde mücadele ediyor.

A grubunda Limanlar Dairesi, Mağusa Basın’ı, Mağusa Mahalli Bürosu, Mağusa Belediyesi’ni aynı sonuçla 3-1 mağlup ederken, Mağusa Basın ile Limanlar Dairesi, Tıp Merkezi ile Limanlar Dairesi aynı sonuçla 6-6 berabere kaldı. B grubunda ise Genel Orta Öğretmenler, Mağusa Gelişim Akademisi’ni 8-6, Tapu Dairesi, Telefon Dairesi’ni 12-9, Genel Orta Öğretmenler, Elektrik Kurumu’nu 8-2, Mağusa Gelişim Akademisi, Çalışma Sosyal Güvenlik’i 13-4 mağlup etti.

Turnuvada tek devreli ligi usulüne göre oynanan grup maçları, 5 Aralık Salı akşamı tamamlanacak. Turnuvaya 27 Kasım Pazartesi akşamı A ve B grubunda oynanacak karşılaşmalar ile devam edilecek. Mağusa Belediyesi-Mağusa Gelişim Akademisi dairelerarası halı saha futbol turnuvasında maç programı şöyle :

27 Kasım Pazartesi

A Grubu

Saat 19:00 Mağusa Basın- Tıp Merkezi

B Grubu

Saat 20:00 Genel Orta Öğretmenler-Çalışma Sosyal Güvenlik

28 Kasım Salı

B Grubu

Saat 19:00 Mağusa Gelişim Akademisi-Telefon Dairesi

A Grubu

Saat 20:00 Mağusa Mahalli Bürosu-Vergi Dairesi

29 Kasım Çarşamba

A Grubu

Saat 19:00 Gazi Mağusa Belediyesi-Limanlar Dairesi

B Grubu

Saat 20:00 Çalışma Sosyal Güvenlik-Tapu Dairesi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.