banner913
banner932
banner1012

Göztepe’nin aradığı orta saha Kıbrıs’ta

banner1020

Göztepe, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, Anorthosis’in 24 yaşındaki Nijeryalı orta sahası Abdullahi Shehu ile her konuda anlaştı

banner974
Göztepe’nin aradığı orta saha Kıbrıs’ta

banner971

TFF 1. Lig Play-Off finalinde Antalya Stadı'nda, Eskişehirspor'u seri penaltılar sonucunda 4-3 yenip 14 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Göztepe, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.

Göztepe, transfer çalışmaları kapsamında Kıbrıs’a uzandı. Göztepe, Anorthosis’in 24 yaşındaki Nijeryalı orta sahası Abdullahi Shehu’yu kadrosuna katmak istiyor. Göztepe’nin Shehu ile her konuda anlaştığı, Anorthosis’in ise 150.000 Euro’ya futbolcuyu bırakmaya hazır olduğu öğrenildi.  Esas mevkisi orta saha olan Shehu, sağ bek pozisyonunda da görev yapabiliyor. Shehu, 13 kez ülkesinin milli formasını da giydi. Önümüzdeki günlerde bu transferin netleşmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.