banner913
banner932
banner1012

Görneç’ten çıkış yok

banner1020

Görneç, Mormenekşe’yi evinde mağlup ederek, sahasında üst üste 3. kez galip geldi. Galibiyette Rifat, Doğan ve golü atan Mustafa Arnavut ön plana çıktı

banner974
Görneç’ten çıkış yok

banner971

YER: Görneç 3 Şehitler Stadı                                                                                     HAKEMLER: Mehmet Malek, Ahmet Özkurtuluş, Ali Karahasan                                  GÖRNEÇ: Hasan, Rifat, Doğuş, Besim, Abdullah(dk.75 Celal), Yaşar(dk.62 Necati), Mustafa Arnavut, Doğan, Mehmet, Fırat Güngör, Hüseyin(dk.46 Levent)                                                                                                                        MORMENEKŞE: Ahmet, Kenan, Mehmet Sakallı, Ahmet Arıtaş, Fetin, Emre, Mehmetali (dk.79 Cemre), Can, Gökay, Ali(dk.77 Tuğhan), Burak(dk.65 Eren)                 

GOL: Dk.88 Mustafa Arnavut (P) (GÖRNEÇ)

K-Pet 1.Lig’de Görneç konuk ettiği Mormenekşe’yi Mustafa Arnavut’un 88. dakika da penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek evinde oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Maçın ilk devresinde Görneç daha etkiliydi.

10. dakikada Mormenekşe takımının kullandığı korner atışında top arka direkte Ali Küçükoğlu ile buluştu. Ali, iki kişiyi çalımlayarak ceza sahasına girdi, uzak direğe vurdu fakat top az farkla auta gitti. 12. dakika da Görneç’ten Abdullah, Mormenekşe defansından kaptığı topu Doğan’a verdi. Doğan ise topu Mustafa Arnavut’a aktardı. Mustafa’nın şutunu kaleci Ahmet çıkardı. 17. dakikada gelişen Görneç atağında Hüseyin Yıldırım’ın pasında topla buluşan Mustafa Arnavut’un ortasında Abdullah’ın kafa vuruşu üstten auta gitti. 40. dakikada gelişen Görneç atağında Mustafa Arnavut’un ortasında Abdullah topu kontrol edip önünü boşalttı. Müsait pozisyondaki şutu auta giderken devre 0-0 sona erdi.

İkinci devrede de Görneç daha etkiliydi.

50. dakikada gelişen Mormenekşe atağında topla ceza sahasının çaprazında buluşan Emre’nin şutunu Doğuş kayarak önledi ve topu kornere gönderdi. 52. dakika da Mormenekşe defansında Kenan’ın hatasında araya giren Abdullah, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Abdullah’ın aşırtma vuruşu kaleci Ahmet’te kaldı. 59. dakika da gelişen Görneç atağında Abdullah’ın tek pasıyla ceza sahasına giren Mustafa Arnavut’un şutu kaleci Ahmet’te kaldı. Hemen akabinde 60. Dakika da gelişen Mormenekşe atağında Mehmetali’nin müthiş pasıyla topla buluşan Emre’nin sert şutu üstten dışarıya gitti. 76. dakika da Mormenekşe’nin orta saha oyuncusu Can mükemmel bir uzun topla Emre’yi kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Emre’nin şutu yandan auta gitti. 88. dakika da Görneç takımı penaltı kazandı. Bu dakika da gelişen atakta Mustafa Arnavut’un kullandığı serbest vuruş Celal’in önünde kaldı. Celal kaleye vurmak istedi ancak top Doğan’ın önüne düştü. Bu kez Doğan kaleyi yoklamak istedi. Fakat top Kenan’ın eline çarpınca maçın hakemi Mehmet Malek penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mustafa Arnavut topu ve kaleci Ahmet’i ters köşeye yatırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Mormenekşe’nin atakları sonuç vermeyince Görneç, konuk ettiği Mormenekşe’yi 1-0 mağlup ederek 3 puana ulaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.