banner913
banner932
banner1012

Görneç ve Göçmenköy atakta

banner1020

Görneç ve Göçmenköy dün birer futbolcuya imza attırarak transferde hareketlendiler. Görneç, Abdullah Parıldar’ı, Göçmenköy ise Semih Çağlar’ı kadrosuna kattı

banner974
Görneç ve Göçmenköy atakta

banner971

İsa TABAK

Birinci Lig ekiplerinden Görneç ve Göçmenköy dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda  birer futbolcuya resmi imza attırarak transferde hareketlendiler.

Görneç, başkan Alpay İnce’nin huzurunda Abdullah Parıldar’ı, Alayköy’den yeniden kiraladı. Abdullah özellikle yarı final maçında Yılmazköy’e 2, final maçında ise Vadili’ye 1 gol atarak, takımının şampiyonluğuna büyük katkı yapmıştı.

Göçmenköy ise BTM Birinci Lig ekiplerinden Ortaköy’den sağ kanat oyuncusu Semih Çağlar’ı kadrosuna kattı. Semih Çağlar savunmaya yönelik oynamasına rağmen attığı gollerle dikkat çekip, Ortaköy’ün gruplardan çıkmasını sağlamıştı. Semih’in imza töreninde Göçmenköy başkanı Ersan Karataş ile yönetici Hayati Öztunç da yer aldılar.

MORMENEKŞE ÇOK HAREKETLİ

Mormenekşe ise birçok oyuncu ile transfer görüşmesi yaparken özellikle geçtiğimiz sezon ara transferde kiraladığı Hamitköy’ün tecrübeli sol kanat oyuncusu Kenan Gümüşören ile büyük oranda yeniden anlaştı. Mormenekşe ayrıca Dörtyol’dan, Ali Çelik, Yeni Boğaziçi’nden Adem Erten ve Serdarlı’dan da Ali Küçükoğlu’nun transferleri için girişimlerini sürdürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.