banner913
banner932
banner1012

Görneç'te görev Özçalışkan'ın

banner1020

Görneç'te antrenör Salih Bilal, takımın önünü açma adına yönetim ile görüşüp görevinden ayrılırken, takımın başına Ali Özçalışkan getirildi

banner974
Görneç'te görev Özçalışkan'ın

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Görneç'te istenilen sonuçların alınamamasından dolayı antrenör Salih Bilal, takımın önünü açma adına yönetim ile görüşüp görevinden ayrılırken, takımın başına Ali Özçalışkan getirildi.

Salih Bilal'ın yönetici olarak kulübüne hizmet vereceği Görneç'te, yurt dışında olan başkan Alpay İnce'nin yerine asbaşkan Mehmet Şah teknik adam belirleme görevini üstlenirken, son olarak Akova'yı çalıştıran Ali Özçalışkan ile temasa geçti.

Mehmet Şah, geçmişte de takımı çalıştırmış olan Ali Özçalışkan ile anlaşırken, tecrübeli teknik adam yarın takım ile ilk antrenmanına çıkacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.