banner913
banner932
banner1012

Görneç, Doğan'ı da aldı

banner1020

Görneç, Doğan Gözütok'u da kadrosuna katarak güçlenirken, başkan Alpay İnce, Cumartesi akşamı düzenleyecekleri şampiyonluk balosuna tüm sempatizanlarını davet etti

banner974
Görneç, Doğan'ı da aldı

banner971

Birinci Lig'in yeni ekibi Görneç, yeni sezonda ligde ses getirecek bir kadro için çalışmalarını sürdürürken, 1 transfer daha gerçekleştirdi.

Görneç, daha önce de takımda forma giymiş olan tecrübeli futbolcu Doğan Gözütok'u da kadrosuna kattı. Görneç'in başarılı başkanı Alpay İnce, dün Doğan'ın kiralık bonservisini BTM Birinci Lig ekibi Gaziköy'den aldı.

Alpay İnce, takımı iyi tanıyan Doğan'ın kendilerine çok şey katacağını söylerken, transfere devam edeceklerini belirtti.

Sosyal aktivitelere de devam ettiklerini söyleyen Alpay İnce, 26 Ağustos Cumartesi akşamı Serdarlı Billur Restorant'ta düzenleyecekleri şampiyonluk balosuna tüm sempatizanlarını beklediklerini açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.