banner913
banner932
banner1012

Gönyeli’ye ilaç gibi galibiyet

banner1020

Gönyeli, Okoli’nin 2 ve Menteş’in golleriyle Binatlı’yı deplasmanda mağlup ederek, play out hattından az da olsa uzaklaştı. Binatlı ise play out hattından çıkma umutlarını azalttı

banner974
Gönyeli’ye ilaç gibi galibiyet

banner971

Yer: Üner Berkalp Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Olgun Canik, Ömer Doğru

Binatlı: Salih, Ayhan, Yunus, Sertaç, Muammer(Barkın), Jorge, Burak(Abdullah), Mustafa(Mehmet), Dos Santos, Alaattin, Zihni

Gönyeli: Kemal, Okoli, Menteş, Talat, Kemal, Süleyman, Christian, Serkan(Osman), Mehmet, Fikret(Veli), Kehinde(Kahraman)

K-PET Süper Ligin 26. hafta karşılaşmasında Gönyeli, Binatlı deplasmanından 3 puanı, 3 golle alırken, haftalardan sonra galip gelip, rahat bir nefes aldı.

Gönyeli, Okoli’nin 2 ve Menteş’in golleriyle Binatlı’yı deplasmanda mağlup etti. Okoli gollerden birini ayak diğerini ise kafayla attı. Gönyeli’nin aldığı galibiyet, anjiyo olan başkan Ömer Arabacıoğlu’na da moral oldu. Play out hattında zorda olan Binatlı ise evinde mağlup olarak sıkıntılı bölgede kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.