banner913
banner932
banner1012

Gönyeli’den lidere çelme

banner1020

Gönyeli, önemli yıldızlarla güçlendirdiği kadrosu ile konuk ettiği grup lideri Ozanköy ile 1-1 berabere kaldı. Hüseyin Aydıngönül’ün röveşata ile attığı Ozanköy golü, büyük beğeni topladı

banner974
Gönyeli’den lidere çelme

banner971

Hakemler: Timur Bodi, Sonay Dericioğlu, Kaan Koday

Gönyeli: Kemal, Reşat, Menteş (Tahir), Yusuf, Mehmet, Erdoğan, Akın, İbrahim, Sabri, Tuğrul, Raif

Ozanköy: Mehmedemin, Mehmet Kanat, Hüseyin, Michalis, Cemil, Hüseyin Aydıngönül, Bekir, Burak, Dalyan, Saydam, Mehmet

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup’ta dün oynanan maçta Gönyeli, Süper Lig’den kadrosuna kattığı önemli yıldızlarla güçlendirdiği kadrosu ile konuk ettiği grup lideri Ozanköy ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ilk devresinde her 2 ekibin de karşılıklı atakları vardı. Ancak bu ataklar golle sonuçlanmazken, devre 0-0 sona erdi.

Ozanköy ikinci devreye daha iyi başlayan taraf olurken, Hüseyin Aydıngönül’ün 63. dakikadaki golüyle deplasmanda öne geçti. 0-1 Hüseyin Aydıngönül’ün röveşata ile attığı gol, tribünlerdeki taraflı tarafsız herkes tarafından alkışlandı.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi Gönyeli, tecrübeli yıldızı Akın’ın 74. dakikada attığı golle skoru eşitlerken, maç da 1-1 sona erdi.

Gönyeli bu sonuçla İltaç Karayel yönetiminde çıktığı ilk maçtan 1 puanla ayrılmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.