banner913
banner932
banner1012

Gönyeli puana son anda erişti

banner1020

Gönyeli, konuk ettiği Görneç ile 90+2.dakikada attığı penaltı golü ile berabere kalırken, Görneçliler hakem Hasan Eriş’in kararlarına yoğun itirazlarda bulundular

banner974
Gönyeli puana son anda erişti

banner971

Yer : Gönyeli Stadı

Hakemler : Hasan Eriş, Necmi Bulut, Şakir Azizoğlu

Gönyeli : Kemal, Okan, Kadir, Menteş(İsmet), İbrahim, Serkan(Mehmet), İsmail(Coşkun), Velat, Tacettin, Sabri, Raif

Görneç : Hasan, Rifat, Ertan, Gökhan(Levent), Mehmet İnce, Hasan, Fırat(Doğuş), Yaşar, Mustafa Arnavut, Abdullah, Celal

Goller : 90+2’(P) Kadir Hakel (Gönyeli), 72’Mustafa Arnavut (Görneç)

K-Pet Birinci Lig’de 11.hafta karşılaşmasında lider Gönyeli konuk ettiği Görneç ile 1-1 berabere kaldı.

Kırmızı beyazlılar 1-0 yenik durumdayken 90+2.dakikada Kadir Hakel’in penaltı golü ile 1 puanı kurtardı. Gönyeli, konuk ettiği Görneç ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında önemli 2 puan kaybetti.

Karşılaşanın ilk devresi golsüz 0 – 0 eşitlikle sona ererken, her iki ekip de ikinci devrede 1’er gol buldu.

İkinci devrede özellikle konuk ekip Görneç, güçlü rakibi karşısında sahada basmadık yer bırakmazken Mustafa Arnavut gole giderken düşürüldü. Ancak Hasan Eriş oyunu devam ettirdi.  72.dakikada da ise Görneç, Mustafa Arnavut’un golü ile 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra Gönyeli rakibinin üzerine giderken karşılaşmanın uzatma dakikalarında penaltı kazandı. Levent’in uzaklaştırmak istediği yop, karambolde yanındaki arkadaşı Ertan’ın eline çarparken, Hasan Eriş penaltı noktasını gösterdi. Hasan Eriş’in bu kararına Görneçliler yoğun itirazlarda bulundular. İtirazlardan sonra vuruşu kullanan Kadir Hakel, skora dengeyi getirdi ve maç da 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla birlikte lider Gönyeli puanını 27’ye yükseltirken, Görneç ise 12 puana yükseldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.