banner913
banner932
banner1012

Gönyeli cepten yiyor

banner1020

Lider Gönyeli, Maraş ile berabere kalarak puan kayıplarını sürdürse de liderliğine devam etti. Maraş ise özellikle ilk devrede rakibinden daha iyi olsa da gol atamayıp beraberliğe razı oldu

banner974
Gönyeli cepten yiyor

banner971

Yer : Gönyeli Stadı

Hakemler : Hakan Muhtaroğlu, Hakan Gök, Kaan Koday, Serkan Şimşek

Gönyeli : Kemal, Kadir, Coşkun, Okan, İbrahim, Sabri(16’Özgür), Raif, Mehmet, Tacettin, İsmail(85’Erhan), Süleyman(66’Velat)

Maraş : Volkan, Orhan, Eren(82’Çağlar), Süleyman, Baki, Mustafa Köleli(38’Yavmi), Ramazan, Sedat, Gökhan, Hasan Şemmedi(71’Emre Uysal), Hamit

Kırmızı Kart : 86’Özgür Gül (Gönyeli)

K-PET Birinci Lig lider Gönyeli puan kaybına devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, 13. haftanın zorlu mücadelesinde Maraş ile 0-0 berabere kaldılar.

İlk devrede konuk ekip Maraş önemli gol pozisyonlarına girerken, Gönyeli ikinci devrede maçı dengeledi ve rakibinin üzerine gitmeye başladı. Maraş futbolcuları sağlı sollu ataklarla rakibi bunalttıkları dönemde çok sık yerde kalarak oyun temposunun düşmesine neden olarak kendi hızlarını kesmiş oldular.

İkinci devrede her iki takım da önemli ataklar geliştirse de bir türlü gol sesi çıkmadı. Gönyeli’nin son dakikalarda bir topu direkten dönerken, bir de tartışmalı penaltı pozisyonunda hakem Hakan Muhtaroğlu devam kararı verdi. Maçın son bölümünde her iki takım taraftarları arasında kısa süreli de olsa bir tartışma çıktı ancak polis ekibi olayları büyümeden engelledi. Çok zevkli ve zorlu geçen karşılaşmada gol sesi çıkmazken, Gönyeli futbolcusu Özgür Gül maçın 86.dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Gönyeli aldığı beraberlikle puanını 28’e yükseltirken, Maraş Gençlik ise 23 puana yükseldi. Gönyeli, önümüzdeki hafta deplasmanda Hamitköy ile karşılaşacak, Maraş ise Göçmenköy’ü konuk edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.