banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy’de mutsuz başlangıç

banner1020

Hasan Kargılı yönetiminde ilk maçına çıkan Göçmenköy, sentetik sahadaki ilk resmi A Takım maçında, Çanakkale’ye mağlup olarak kötü bir başlangıç yapıp düşüşünü sürdürdü. Salih’in yıldızlaştığı maçı kazanan Çanakkale, hayati bir 3 puan aldı

banner974
Göçmenköy’de mutsuz başlangıç

banner971

Yer: Göçmenköy Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, Necmi Bulut, Özal Çağlayan, Evren Karademir

Göçmenköy: Okan, Beytullah, Umut, Cemal, Semih, Rifat, Arda, Kadir, Barkın, Mustafa Ayker, Mehmet Göçben

Çanakkale: Fatih, Selçuk, Burak, Yunus, Salih, Ahmet Hallaç, Ramazan, Stelios, Süleyman, Mehmet Sakallı, Ali Öztürk

Gol: 65’ Salih Kemaneciler (Çanakkale)

K-Pet Birinci Lig’de 24.haftanın önemli maçında Çanakkale deplasmanda Göçmenköy’ü tek golle mağlup ederek çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

Yeni yapılan sentetik sahanın ilk resmi A Takım maçında Göçmenköy ile Çanakkale karşı karşıya geldi. Rüzgarlı bir havada oynanan karşılaşmayı konuk Çanakkale 1-0 kazandı. Karşılaşmanın tamamı genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci devrede konuk ekip Çanakkale kontrataklarla pozisyonlar üretti ve 65.dakikada Salih Kemaneciler’in ayağından bulduğu golle de 1-0 öne geçti.

Uzatma dakikalarında Suat’ın ağlara giden kafa vuruşunu savunmanın çizgiden çıkarması ile maçı 1-0 kazanarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran yeşil beyazlılar aldığı bu galibiyetle puan sayısını 25’e yükseltirken, Göçmenköy ise 32 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.