banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy yeşeriyor

banner1020

Göçmenköy Sahası'nın zeminini sentetik zeminli hale getirme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, zeminin yarısına sentetik çimler serildi

banner974
Göçmenköy yeşeriyor

banner971

İsa TABAK

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy'ün maçlarını oynadığı Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan Göçmenköy Sahası'nın zeminini sentetik zeminli hale getirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Göçmenköy kulüp başkanı Ersan Karataş ve fahri başkan Arslan Bıçaklı'nın da bizzat ilgilendikleri çalışmalar devam ederken, zeminin yarısına sentetik çimler serildi. Göçmenköy Sahası'nın sezonun ikinci devresine hazır hale getirilmesi ve Göçmenköy – Girne Halk Evi maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Göçmenköy sahası olmadığı için maçlarını, sakatlığa davetiye çıkaran antrenman sahasında oynuyor. Göçmenköy’ün, Hamitköy ile 6 Ocak’ta oynayacağı erteleme maçının nerede oynanacağı ise KTFF henüz açıklamadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.