banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy ve Lapta'da eksikler moral bozuyor

banner1020

Zorlu maçlara çıkacak olan Göçmenköy ve Lapta'da, takımların ikişer önemli ismi, 19. hafta maçlarında deplasmanda forma giyemeyecekler

banner974
Göçmenköy ve Lapta'da eksikler moral bozuyor

banner971

K-PET Birinci Lig'de, 18. hafta sonunda birçok futbolcu 4 sarı karta ulaşırken, cezalı duruma düştüler. Bu futbolcular 19. hafta maçlarında forma giyemeyecekler.

K-PET Birinci Lig'de play off oynamayı hedefleyen Lapta'da, takımın 2 önemli ismi Abdullah Atma ile Mustafa Akış, Esentepe maçında gördükleri sarı kartlarla, 4 sarı karta ulaşırken, cezalı duruma düştüler. Her 2 futbolcu da zorlu Mormenekşe deplasmanında forma giyemeyecek.

Son haftaların en formda takımı Göçmenköy'ün savunmadaki sigortası Kemal Uzunoğlu ile takımı gibi üstün form grafiği yakalayan genç futbolcu Kadir Çetinkaya, 4 sarı kart cezalısı oldukları için zorlu Kaya Mehmetçik deplasmanında forma giyemeyecekler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.