banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy Stadı’na, kavuşacak

banner1020

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Göçmenköy Stadı’nın sentetik zemin ihalesi sonuçlanırken, stad zemininin sentetik hale getirilmesi için imzalar atıldı. Ihale bedeli, 1.400.000 TL olarak açıklandı

banner974
Göçmenköy Stadı’na, kavuşacak

banner971

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Göçmenköy Stadı’nın sentetik zemin ihalesi sonuçlandı.

Cysings Construatin Ltd’nin yapımını gerçekleştireceği sentetik zeminin ihale bedeli 1.400.000 TL + KDV olarak açıklandı. Son teknoloji doğal dolu yanında, doğal mantar dolgunun yer alacağı sentetik zemin yapımında otomatik sulama sistemi kullanılacak.

Gece idmanı yapılabilmesi adına aydınlatmanın da yer alacağı Göçmenköy Stadı’nda, mevcut toprak atletizm pistinin korunarak, yeni kiremit irmiği takviyesi yapılıp dolgu işlemi tamamlanacak. Bayram sonrası yer tesliminin yapılacağı Göçmenköy Stadı’nın sentetik zemin ihalesinin mukavele imzaları ise Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Cysings Construction Ltd firma Direktörü Emrah Çakır, Spor Dairesi Plan Proje amiri Barış Uyaroğlu ile birlikte şahitler Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve Göçmenköy Fahri Başkanı Arsan Bıçaklı nezaretinde imzalandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.