banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy şampiyonluklara abone

banner1020

banner974
Göçmenköy şampiyonluklara abone

banner971

Uzun yıllar Gönyeli Spor Kulübü’nde futbol oynayan ve vefatına kadar da futbolu bırakmayan Merhum Fatma Aysen Amca anısına düzenlenen ve 5 takımın mücadele ettiği Kadınlar Halı Saha Futbol turnuvasında şampiyon yine Göçmenköy oldu.
Gönyeli Halı Sahası’nda 22-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 4’üncü Fatma Amca Kadınlar Futbol Turnuvasında Göçmenköy A Takımı 1’inci, Magusa Akademisi 2’inci, Geçitkale 3’üncü ve Göçmenköy B takımı ise 4’üncü oldu. 
Göçmenköy B ve Geçitkale takımları arasında oynanan 3’üncülük, 4’üncülük maçı bol gol ve heyecanlı anlar barındı. Maçın skoru Geçitkale lehine oldu ve Geçitkale, Göçmenköy B takımını 5-3 mağlup etti. Final de ise karşı karşıya gelen Göçmenköy A ve Mağusa Akademisi maçı oldukça çekişmeliydi maçın sonunda 3-1’lik skorla gülen taraf ve kupayı kaldıran taraf Göçmenköy A takımı oldu.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.