banner913
banner932
banner1012

Göçmen kendine geldi

banner1020

Göçmenköy, farklı Gönyeli mağlubiyetinden sonra Akova’yı farklı mağlup ederek kendine geldi. Akova ise sonunculuğa geriledi

banner974
Göçmen kendine geldi

banner971

Yer : Göçmenköy Stadı

Hakemler : Osman Küçük, Mustafa Torun, Emre Çevikdal, Mustafa Öztugay

Göçmenköy : Okan, Beytullah, Kemal, Rifat, Arda(Cemre), Cemal, Tonguz, Kadir(Ali), Suat, Sabri(Mustafa), Semih

Akova Vuda : Derviş, Zeki, Aşkın, Olgun, Berhan, Hüseyin(Ceyhun), İrfan, George, Mehmet Koyuncu (Ogün), Eray(Oğuz), Koray

Goller : 32’Rifat Kanıöz, 36’Arda Sözcü, 90’Mustafa Kermeoğlu (Göçmenköy)

K-Pet Birinci Lig’de 11.hafta karşılaşmasında Göçmenköy konuk ettiği Akova Vuda T.Ç.B’ni 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Göçmenköy, 11.haftayı galibiyetle kapatmayı başardı. Başkent temsilcisi, konuk ettiği Akova Vuda’yı 3 farkla mağlup ederek puanını 16’ya yükseltti. Akova Vuda, bu karşılaşmadan da mağlup olarak hayal kırıklığı yaratmaya devam ederken lig sonunculuğuna geriledi.

Karşılaşmanın ilk devresini Rifat ve Arda’nın golleri ile 2-0 önde tamamlayan Göçmenköy, ikinci devrede skor avantajı ile oynadı. Oyuna sonradan dahil edilen genç futbolcu Mustafa Kermeoğlu, 90.dakikada kaydettiği golle skoru 3-0’a getirince Göçmenköy konuk ettiği Akova Vuda’yı 3-0’lık skorla mağlup etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.