banner913
banner932
banner1012

Girne’ye galibiyet pahalıya patladı

banner1020

Gençler Birliği’ni 2-0 mağlup ederek 3. sıraya yükselmenin mutluluğun yaşayan Girne Halk Evi’nde 4 futbolcu kart cezalısı durumuna düşerken, 2 futbolcusu da sakatlandı

banner974
Girne’ye galibiyet pahalıya patladı

banner971

Soydan SAKALLI

Girne Halk Evi, K-PET Birinci Ligin 18. haftasında bire bir rakibi Gençler Birliği’ni deplasmanda 2-0 mağlup ederek 3. Sıraya yükselmenin mutluluğun yaşadı.

Ancak bu maç sonunda Girne Halk Evi birçok futbolcusu sakat ve cezalı duruma düştü. Aksel maçta kırmızı kart görürken, Samet, Yunus ve Çağdaş da 4 sarı kart cezalısı durumuna düştüler. Takımın 21 yaş altı futbolcusu Yiğit arka adalesinden sakatlanırken, birkaç hafta takımdan ayrı kalacak. Takımın yıldız golcüsü Esin Sonay ise ayak bileği burkulduğu için yürümekte dahi zorlanıyor.

Girne Halk Evi, K-PET Birinci Ligin 19. haftasında Bostancı Bağcıl ile Mete Adanır Stadında oynayacağı maça 6 ilk 11 oyuncusundan yoksun çıkacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.