banner913
banner932
banner1012

Girne’de ibre Deniz’den yana

banner1020

Girne Halk Evi'nde yeni sezona yönelik hazırlık antrenmanlar devam ederken, teknik direktörlük için Serhat Deniz ile prensipte anlaşıldı

banner974
Girne’de ibre Deniz’den yana

banner971

K-PET Süper Lig'in yeni ekibi Girne Halk Evi'nde yeni sezona yönelik hazırlık antrenmanlar devam ediyor.

Mustafa Özarabacı’nın teknik direktörlükten istifa etmesinden dolayı yeni sezon hazırlıklarına kötü bir başlangıç yapan kırmızı beyazlılarda, teknik direktör sorunu büyük oranda çözüldü. Geçtiğimiz sezon Girne Halk Evi U21 Takımı’nı çalıştıran teknik direktör Serhat Deniz, zor süreçte A Takımı çalıştırmaya başladı. Yönetim ile prensipte anlaşan Serhat Deniz, yurt dışında olan başkan Bülent Erciyas’ın adaya dönmesinden sonra, son pürüzleri konuşacak. Bülent Erciyas’ın, Salı günü Serhat Deniz ile masaya oturup, teknik direktör konusunu resmen ilan etmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.