banner913
banner932
banner1012

Girne’de Esendağlı ile esenlikli günler

banner1020

Veli Esendağlı’nın, Girne Halk Evi kulüp başkanlığına getirilmesinden sonra atılım içerisine giren kulüp, atıl durumda olan kulüp binasındaki restorasyonu tamamlandı

banner974
Girne’de Esendağlı ile esenlikli günler

banner971

Girne Halk Evi kulüp binası aslına uygun olarak restore edildi. Veli Esendağlı’nın, Girne Halk Evi kulüp başkanlığına getirilmesinden sonra atılım içerisine giren kulüp, atıl durumda olan kulüp binasındaki restorasyonu, 3 ay süren çalışmalar sonunda tamamladı.

Restorasyonun tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle açılış gerçekleştirildi. Açılışa kulüp üyelerinin yanında Girneliler de yoğun ilgi gösterdi. Girne Halk Evi kulüp binasında, kulüp üyelerinin ve ziyaretçilerin vakit geçirebileceği Limos Cafe de hizmete girdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.