banner913
banner932
banner1012

Girne Halk Evi ve Ozanköy’un Vedat ısrarı sürüyor

BTM 1. Lig ekibi Karşıyaka alt yapısında futbola başlayan ve geçtiğimiz üç sezondur kiralık olarak Girne Halk Evinde oynayan Vedat Dervişgil için Süper Lig ekibi Ozanköy ile 1. Lig ekibi Girne Halk Evi takımlarının transfer tekliflerine henüz Karşıyaka’dan cevap gelmedi

banner974
Girne Halk Evi ve Ozanköy’un Vedat ısrarı sürüyor

banner971

Girne bölgesi takımlarından BTM 1. Lig ekibi Karşıyaka alt yapısında futbola başlayan ve geçtiğimiz üç sezondur kiralık olarak Girne Halk Evinde oynayan Vedat Dervişgil’in bu sezon hangi takımda oynayacağı belirsizliği sürüyor.

1998 doğumlu olan ve genç takımda son senesi olan Vedat’ın kulübü olan Karşıyaka’nın onu verip vermeyeceği belirsizliği sürüyor. 

Süper Lig ekibi Ozanköy ile 1. Lig ekibi Girne Halk Evi takımlarının Vedat’ı kiralık veya bonservisli olarak Karşıyaka kulübünden istedikleri bildirilirken, Karşıyaka’nın henüz bu futbolcu için karar vermediği kaydedildi.  Vedat geçtiğimiz sezon Girne Halk Evi genç takımının kaptanlığını da yapmıştı.

Vedat’ın Girne’de yaşamasından dolayı Karşıyaka’ya gidip gelme probleminden dolayı Girne Halk Evi veyahut Ozanköy’de futbol hayatına devam etme isteğinde olduğu bildiriliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa - 7 yıl önce
Almayın Vedat'ımı bizde kalsın.
Misafir Avatar
Vedat - 7 yıl önce @Mustafa
Kısmet :)